Pāriet uz galveno saturu

Eko skolas ekskursija uz Līgatnes dabas takām dalībnieku saraksts

2016./2017.mācību gadā Rīgas Juglas vidusskola aktīvi uzsāka Eko skolas darbu. Skolēni aktīvi piedalījās makulatūras vākšanā, vadīja dažādus pasākumus skolā. Atbalstot šo skolēnu iniciatīvu, Zaļās jostas konkurss "Tīrai Latvijai" dāvā skolēniem ekskursiju uz "Līgatnes dabas takām", kas tiks plānota septembra vai oktobra mēnesī.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Piektdiena - diena bez transporta!

Piektdiena - diena bez transporta! Eko skola organizē akciju "Dienas bez transporta", kurā aicina Tevi pārvietoties uz/no skolas izmantojot videi draudzīgu pārvietošanās veidu!

22.marts – pasaules ūdens diena

Pēc UNESCO ierosinājuma pasaulē šo dienu atzīmē kopš 1993.gada, Latvijā Pasaules ūdens diena plaši tiek atzīmēta kopš 1996. gada, un tā temata ietvaros notiek dažādas aktivitātes. Piemēram, jau 15.gadu Vides aizsardzības klubs (VAK) aicina ikvienu entuziastu 22.marta rītā plkst. 6:20 sagaidīt saullēktu pie kādas no tuvumā esošas ūdenstilpnes, kā arī organizē saullēkta sagaidīšanu Zaķusalā pie Daugavas starp Latvijas Televīzijas ēku un televīzijas apraides torni, pa kuru tiek rīkota arī ekskursija.  Mūs pasaulē ir ap 7 miljardiem… Un katrs no mums dienā izdzer vidēji 2 līdz 4 litrus ūdens. Taču ūdeni daudz vairāk mēs patērējam dienišķās pārtikas ražošanai. Ne jau katru dienu padomājam, ka 1 kilogramam liellopu gaļas, lai tas nonāktu mūsu galdā, iztērējam 15 000 litru ūdens, bet 10 reižu mazāk – 1500 litru – vajadzēs kilogramam kviešu.  22.martā – Pasaules ūdens dienā – īpaša uzmanība tiek pievērsta dzeramajam ūdenim, kas atsevišķos pasaules reģionos kļūst par izsīkstošu vai piesā

Rīgas Juglas vidusskola - viena no Latvijas Eko skolām